Ameliewebdesign

Professionele website laten maken

Bij Amelie Webdesign kan je terecht voor een professionele webshop laten maken. Een professionele webshop op maat, gemaakt door echte professionals. Wil jij een mooie, aantrekkelijke, professionele webshop laten maken? Bij ons kan je dé perfecte webwinkel laten maken die aan al jouw wensen en eisen voldoet!

Een Magento webshop laten maken, of met WordPress, dit kan allebei. We voorzien jouw webshop van WooCommerce of andere plug-ins. WooCommerce is één van de bekendste webshop plug-ins. Hiermee kan jij wijzigingen maken aan jouw website zonder dat het te ingewikkeld is. Je kan productpagina’s aanmaken, product overzichten maken, prijzen wijzigen, product omschrijvingen aanpassen en meer.

Je zorgt ervoor dat klanten die op jouw web pagina terechtkomen volledig geïnformeerd worden. Bij de prijs is ook het ontwerp van je logo inbegrepen en wekelijkse Google statistieken. Wil je weten hoe Amelie Webdesign te werk gaat? Neem dan zeker eens contact met ons op.

24/7 Support

Wij hebben 24/7 support via de mail of onze ticket systeem.

Veiligheid

Om veiligheid te waarborgen voor onze website, ondergaan onze websites regelmatig een penetratietest (pentest).

Updates

Wanneer je gebruikmaakt van onze server, wordt jouw website dagelijks gecontroleerd op updates.

SEO

Onze websites worden geoptimaliseerd opgeleverd met aandacht voor SEO (Search Engine Optimization).

Hoe belangrijk is een zakelijke website laten maken?

Een zakelijk website laten maken is heel belangrijk. Je krijgt namelijk nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Een professioneel ontworpen website is van het grootste belang in de wereld van vandaag om die positieve eerste indruk voor jouw klanten te garanderen.

Onze webdesigner diensten tillen jouw bedrijf naar een hoger niveau. Wij zijn gespecialiseerd in website bouwen, onderhoud en hostingdiensten, zodat jij meer tijd kunt besteden aan jouw bedrijf dan aan de site. Laat ons team van experts het giswerk uit handen nemen bij het maken van de perfecte website voor jou.

Een op maat gemaakte website laten ontwerpen zorgt ervoor dat jouw bedrijf in het best mogelijke licht wordt weergegeven en helpt potentiële klanten om te zetten in terugkerende klanten. Amelie Webdesign helpt bij het ontwerpen en het ontwikkelen van jouw zakelijke online uithangbord, ongeacht in welke branche je zit.

Een website geschikt voor elk toestel

Wij ontwerpen een responsive website. Al onze websites zijn responsief vriendelijk, dat wil zeggen dat ze geschikt zijn voor elk toestel: desktop, tablet en smartphone. Drie websites voor de prijs van één. Een verschillende lay-out voor zowel mobiel, tablet als pc.

Goed vindbaar & SEO vriendelijk

Een website laten maken is één ding, maar je komt er niet ver mee als potentiële klanten je niet kunnen vinden. Amelie Webdesign zorgt dat de website SEO vriendelijk is, zodat zoekmachines deze goed kunnen ranken. Wil je deze nog verder optimaliseren? Kies ons SEO pakket.

Wat kost een website laten maken?

Wij maken al jarenlang gebruik van een krachtig CMS en een ervaren team van web- en grafische designers. Hierdoor kunnen wij de prijs laag houden en tegelijkertijd niets inleveren op kwaliteit. Bij ons kan je een SEO en responsive website laten ontwerpen vanaf € 295,-.

Waarom kiezen voor Amelie Websdesign?

Maatwerk omgeving
Razendsnel en veilig
Professioneel onderhoud
Goede vindbaarheid in Google
Responsive design
Veilige websites (met slotje)
Support en onderhoud service

Een internetoplossing zoals een website laten maken bij Amelie Webdesign resulteert in een professionele presentatie van jouw bedrijf, winkel of vereniging. Heb je interesse in een e-commerce, dan ben je bij ons aan het goede adres. Lees hier meer over webshop laten maken. Neem ook even een kijkje bij ons werk .