Ameliewebdesign

Wie zijn wij

 

Over ons bureau Ameliewebdesign. Ons team bestaat uit enthousiaste mensen met een IT- of tekstschrijversachtergrond, die over veel kennis en ervaring beschikken. Wij zijn Ameliewebdesign gestart, omdat wij van mening zijn dat online marketing, professioneel webdesign en het maken van logo’s betaalbaar moet zijn. 

Wil je een webshop laten maken omdat je net start met de online verkoop? Heb je een bestaande website, maar voldoet deze niet meer aan de huidige standaarden? Schakel dan ons webdesign bedrijf in. 

Wie zijn wij?

We zijn een full-service webdesign bureau. Dit betekent dat we zo veel of zo weinig doen als je nodig hebt. Van het bouwen van jouw website tot het creëren van een robuust e-commerce platform tot het ontwerpen van een digitaal marketingplan inclusief sociale media en SEO. Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Aarzel dan niet om contact met ons webdesign bureau op te nemen.

Onze werkwijze: transparant en efficiënt

Onze werkwijze is eenvoudig, transparant en efficiënt. Bij een bestaande website gaan wij niet de hele vormgeving aanpassen of onnodig wijzigingen in teksten aanbrengen. Dat scheelt jou weer in de kosten. Wij scannen de website op een aantal punten. Vervolgens overleggen wij met je wat de nodige stappen zijn om een goed werkende en vindbare website te creëren. Wij nemen stap voor stap het traject met je door, zodat je precies weet wat je mag verwachten en welke kosten daarbij horen.

Wij zijn gespecialiseerd in het creëren van goed vindbare, SEO en gebruiksvriendelijke websites en webshops. Ook voor logo-ontwerp kan je bij ons terecht. Bij Amelie Webdesign stopt de service niet bij oplevering van de website of webshop. Wij verlenen namelijk ook een goede ondersteuning en bieden onderhoud aan. Meer weten? Neem contact met ons op.

24/7 website support

Heb je een website support contract, dan zijn wij zelfs 24/7 bereikbaar voor noodgevallen. Bijvoorbeeld als zich een probleem voordoet, je website of webshop ligt eruit, je bent gehackt of je website functioneert niet goed. Onze klanten ondersteuning is vriendelijk en zeer benaderbaar.

We spreken niet in techno-taal, maar op een manier die voor jou logisch is. We luisteren naar je, helpen je en begeleiden je. Wij zijn een one-stop-shop voor website support en onderhoud. Dit geldt uiteraard ook voor als je een webshop hebt. Wil je meer informatie ontvangen over onze 24/7 website support? Contacteer ons.

Contactgegevens Ameliewebdesign

Je kan op verschillende manieren contact met ons opnemen. Start een vrijblijvend gesprek met Ameliewebdesign, onze contactgegevens zijn als volgt:

Telefoonnummer: +31 (0)6 877 771 48 E-mail: info@ameliewebdesign.nl