Meer leads, meer organisch bezoek en een hogere conversie op uw website

Met onze marketingstrategie is dat voor iedereen mogelijk, voor een verrassend laag bedrag. Hoe wij dat doen? Wij hergebruiken, indien mogelijk, de bestaande content op uw website, adviseren geen onnodige veranderingen en nemen uw bestaande advertentiecampagnes onder de loep. Zo is het vaak mogelijk om zonder extra investering een hoger rendement te krijgen.

website online marketing
online marketing

Meer bezoek op uw website

Uw website is het visitekaartje van het bedrijf. Ook wanneer u geen webshop exploiteert, zal het overgrote deel van uw klanten eerst een bezoekje aan uw website brengen, om zo een beeld van uw organisatie te krijgen. Voldoende bezoek op uw website is dan ook van groot belang voor het slagen en/of groeien van uw onderneming.

Hoog genoteerd in Google

Het algoritme van Google wordt telkens aangescherpt. Dat is belangrijk, want zo zijn de zoekresultaten die verkregen worden relevanter. Gelijkertijd wordt het steeds lastiger om hoog in de zoekresultaten te verschijnen. Goede zoekwoorden zijn al lang niet meer voldoende, daar is kennis van zake voor nodig.

Analytics and Research

Meten is weten. Een gedegen online marktonderzoek is dan ook van groot belang. Zo kunnen we exact in kaart brengen welke acties er ondernomen moeten worden om uw doelen te bereiken. Op ons platform is het ook mogelijk om hier zelf mee aan de slag te gaan. U kunt zelf rapportages uitdraaien, bewerken en groeperen.

Copywriting

Onze copywriters zijn ware SEO specialisten. Zij weten precies de juiste verhouding te vinden tussen het verstrekken van voldoende informatie en het toevoegen van zoekwoorden en -termen, zodat u hoog in de zoekresultaten verschijnt. Wij kunnen uw bestaande content herschrijven of uw website voorzien van nieuwe teksten.

Online marketing

Omdat bijna iedereen die op zoek is naar een product of dienst eerst het internet raadpleegt, is online marketing niet meer weg te denken. U wilt immers door zoveel mogelijk mensen gevonden worden. Wij kunnen ervoor zorgen dat u prominent in de zoekresultaten komt te staan. Door daarnaast ook inhoudelijk naar uw website te kijken, kunnen we de bounce rate tot een minimum beperken en uw conversie verhogen.

admin
mariodulder_6hqlizx4