Ameliewebdesign

App laten maken

Bij Amelie Webdesign kan je een app laten maken. Ontwikkeling van mobiele applicaties en webprojecten voor bedrijven en start-ups. Een app ontwikkelen voor iOS of Android toepassingen.

Diensten voor App ontwikkeling van iOS toepassingen

Ontwikkeling van iOS oplossing is geen makkelijke ‘easy peasy lemon squeezy’ klus, omdat Apple een heleboel eisen heeft ingevoerd voordat een app het recht krijgt in de App Store gelanceerd te worden. Amelie Webdesign heeft echter een uitgebreide ervaring in iOS ontwikkelingsdiensten en kan met een gerust hart garanderen dat je app aan alle vereiste normen van de Apple Store voldoet.

Applicatie ontwikkelen voor Android

Diensten voor ontwikkeling van mobiele apps voor Android toepassingen. Als de meerderheid van je doelgroep de voorkeur geeft aan mobiele telefoons met Android, geef ze dan de kans om met je bedrijf te communiceren via een mobiele applicatie voor Android. Neem gerust contact op met Amelie Webdesign voor App ontwikkelen voor Android oplossingen. Wij helpen je om jouw idee te ontwikkelen en te promoten.

Web app maken

Web hulpmiddelen & App maken. We zijn ons terdege bewust van het feit dat het in de moderne wereld erg moeilijk is op het web te concurreren. Progressieve oplossingen veroveren nu al de wereld en kunnen je bedrijf winstgevender en innovatiever maken. Kom meer te weten over de voordelen van het bouwen van progressieve web app toepassingen en bedenk dat Amelia Webdesign altijd klaar staat om je idee te realiseren.

Waarom App ontwikkelen door Amelie Webdesign

Eerst het product

Concentreer je op het product. Wij luisteren naar je behoeften en doen een gedetailleerde analyse van bedrijfsprocessen. Wij verzorgen een volledige applicatie ontwikkelingscyclus: analyse, ontwerp, programmeren, testen, en lancering. We helpen bij de publicatie van de app toepassing, we begeleiden en verbeteren je product.

Hét Ontwerp

Het geclaimde product heeft een goed ontwerp nodig. De beste gebruikerservaring omvat handige navigatie, het gebruik van native componenten, zorgvuldige keuze van kleuren & lettertypen en een helder pictogram. We letten op de richtlijnen; om een mobiele app te maken, werken we volgens de richtlijnen van Google en Apple. Uiteraard testen we de applicatie uitvoerig.

Volledige ontwikkelingscyclus

Bij een app ontwikkelen gebruiken we aangepaste software en maken de applicatie voor iOS en Android op maat. Amelia Webdesign is een mobiele ontwikkelaar, maar we doen ook een back-end deel voor toepassingen. Dat kunnen administratieve panelen zijn, API’s, werken met databases en webapplicaties.

Nazorg service

Bij ons houdt de service niet op na de oplevering van de applicatie. Wij bieden een totaaloplossing voor jouw bedrijf. Van website design tot app laten maken en de volledige klantenondersteuning na de lancering van je website en app. Onderhoud van de app en/of website is ook inbegrepen. Vraag eens een vrijblijvende offerte bij ons aan.

App laten maken kosten

Het maken van toepassingen tegen kostprijs is vele malen goedkoper dan het onderhouden van je eigen PR-dienst, een 24-uurs secretaresse en een manager om klanten te werven. En je krijgt hetzelfde voor wat betreft de functionaliteit en de hoeveelheid werk die gedaan wordt. Als je eenmaal betaald hebt voor de ontwikkeling van de applicatie, hoef je alleen nog maar het werk ervan te ondersteunen, bestellingen te verwerken en met je klanten te communiceren. Vraag een gratis offerte aan bij Amelie Webdesign voor app laten maken