Explainer video laten maken

Bij Amelie Webdesign kan je een professionele explainer video laten maken. Dit kan zijn in de vorm van:
1) Explainer animation video: animatie film om de boodschap te communiceren.
2) Product explainer video: om een product aan te prijzen.
3) Explainer video met animaties: aan de echte video beelden voegen wij animaties toe.

Amelia Webdesign werkt samen met verschillende explainer video makers. Daardoor zijn wij in staat om voor verschillende vakgebieden een passend ontwerp te bedenken. Waarbij het eindresultaat van de explainer video verbluffend goed en zeer duidelijk is. Vertel ons wat je nodig hebt. Wij bekijken hoe jouw bedrijf explainer video’s kan inzetten.

Kosten explanimation

De keuze voor een bepaald productieproces wordt afgestemd op jouw wensen, budget en doelstellingen. Bij een explanimation kunnen we letterlijk alle kanten op. Daarom is het van belang om van te voren goed de kaders te bepalen. Ten eerste wat jouw wensen zijn, wie is de doelgroep, wat wil je bereiken en niet onbelangrijk wat is je beschikbare budget.

Samen kijken we naar de mogelijkheden om door Amelia Webdesign een explainer video te laten maken. Wilt u meerdere animatie video’s? Dan bieden wij een pakketkorting aan. Neem contact op voor de kosten van een explanimation laten maken.

Wil je meer weten over wat wij op het gebied van explanimation video’s kunnen betekenen? Neem dan gerust eens contact met ons op of vraag een gratis offerte aan. We denken graag met je mee om te komen tot een creatief en duidelijk herkenbaar verhaal.

Waarom is een video explainer zo goed?

1. Je trekt onmiddellijk de aandacht.
2. Complexe materie kan je duidelijk uitleggen.
3. Meer kans op engagement van de kijker.
4. Video explainer heeft een tijdloze content.
5. Explainer video maken is relatief goedkoop.

Amelie Webdesign helpt bij een heldere communicatie boodschap!