Onze diensten

Hoe wij het doen?

Het begint met een afspraak en eindigt met een website waar wij allemaal bij van worden

01

Concept

Aan de hand van het functioneel ontwerp maken we een (wireframe). Een wireframe is een schematische schets van de website. Hieraan kunt u zien waar het menu komt te staan en hoe de inhoud eruit komt te zien. Het maakt het een stuk visueler.

02

Content

In deze fase is het belangrijk dat we alle content van u ontvangen.Hierbij kunt u denken aan videos, folders, foto's, teksten, logo en eventuele inhoud dat u op de website wilt laten zien. Vaak hebben klanten geen teksten en foto's. Dit is geen probleem! Onze fotograaf en Seo specialisten kunnen u hiermee helpen.

03

Realisatie

We hebben nu alle informatie over de functionaliteit en het ontwerp.In deze fase komt uw website tot leven.De website heeft een grafische vormgeving dat in lijn is met uw huistijl. Alle pagina's zijn ontwerpen en bespreken we met u alvorens het online wordt gezet.

04

Review en online

Het heeft lang geduurd, maar nog even een uitleg over het Content Management Systeem en een review kan uw website online :).Yes, de website kan online! De website voldoet aan uw verwachtingen en aan onze secutiryprotocol en kan nu gezien worden door uw klanten.

Een waanzinnige website laten maken.

01

SEO

Onze websites zijn geoptimaliseerd en goed vindbaar.

02

PWA

meer gebruik en meer conversie met een Progressive Web Applicatie.

03

Onderhoud

Het is niet nodig om de onderhoud van jouw website uit te besteden. Dit doen wij graag voor jou!

Een waanzinnige website laten maken

Wij ontwerpen en ontwikkelen volledig op maat.Hierdoor is ieder design uniek en jouw eigen creatie.

Het bouwen van een website kan "iedereen". Ons geheim recept is het leveren van een goede service, snelle server, strategisch plan bedenken en een website op maat. Wij vinden het belangerijk dat onze klanten blij zijn!

Neem contact met ons oo

Onze Partners

Strategische Partners.

Wij werken samen met diverse bedrijven en ondernemers om zo onze mogelijkheden uit te breiden. Hieronder een overzicht van onze samenwerkingspartners en resellers van onze oplossingen.

argeweb
nicole
mcmakelaardij
website laten maken
caikmail