Ameliewebdesign

Website support

Waarom website support onmisbaar is

We weten uit feedback dat website support één van de best beoordeelde voordelen is voor onze klanten. Met onze website support service bieden wij onder andere ondersteuning bij het updaten van de software, het aanbrengen van kleine wijzigingen, het bijhouden van details met betrekking tot domeinnamen en nog veel meer.

U kent vast en zeker het gevoel wel; u koopt een nieuw duur apparaat in de winkel. Bij het afrekenen vraagt de kassière of u nog een verzekering wilt afsluiten voor een langere garantie. Het is een lastig moment, zijn die extra kosten echt de gemoedsrust waard?

Als u net bij Amelie Webdesign een website of webshop heeft laten bouwen, kan de vraag voor een extra verzekering net zo ontmoedigend zijn. Máár als het gaat om het toevoegen van ondersteuning aan uw website, kunnen de inzet en de voordelen veel hoger zijn dan die van bij de kassière. Website support is namelijk écht onmisbaar!

website onderhoud

Onderhoud van uw digitale etalage

Een website die een goede ROI (Return on Investment) oplevert, is een levende, ademende, veranderende troef voor uw bedrijf. Het bouwen en onderhouden van uw website is meer dan alleen een eenmalige zakelijke transactie. Omdat uw website en webshop een digitale etalage is. En daarnaast de manier is waarop u contact maakt met online klanten, kopers en leads.

Bij Amelie Webdesign bieden wij eigenlijk altijd een website of webshop aan met een standaard webhosting- en onderhoudspakket. Waarom? Omdat effectieve websites veranderen en evolueren. Wij hechten veel waarde aan holistische web oplossing voor de lange termijn, in plaats van u alles zelf te laten uitzoeken. Wij zijn uw websitepartner, niet alleen uw website bouwer. Onze website support afdeling is dan ook 24/7 bereikbaar.

Denkt u dat dit een verkoopstrategie is? Dat is het niet, want wij weten uit feedback van onze tevreden klanten dat website ondersteuning één van de best beoordeelde voordelen is voor Amelie Webdesign. We geven u een aantal redenen waarom goede website support belangrijk en onmisbaar is.

website etalage

Website updates en onderhoud

Technologie heeft een vervaldatum, maar uw website support team voert de updates en onderhoud uit.

Uw website veroudert niet zo snel, maar bij het verstrijken van de tijd komen er nieuwe ontwerptrends, Google-algoritmes, functies die aan uw site kunnen worden toegevoegd en technieken voor een nog betere gebruikerservaring. Als u kiest voor een volledige website support pakket bent u altijd up-to-date en is de webshop altijd veilig. Kunt u uw eigen updates uitvoeren als het dashboard aangeeft dat het er tijd voor is? Natuurlijk, maar soms wordt een andere technologie op uw website of webshop beïnvloedt door deze update. Ons website support team zorgt ervoor dat alles goed werkt na een update en staat 24/7 voor u klaar om problemen op te lossen.

website veiligheid

Veilige en betrouwbare webshop

Wat doet u als uw website eruit ligt? Ons website support team biedt hulp.

Het kan voorkomen dat uw webshop plat gaat, in verband met een hacking. U loopt daardoor vele klanten in uw online winkel mis en dus omzet. Een gehackte website vormt een gevaar voor de online industrie. Met onze website support is uw webshop goed beschermd tegen hackers en virussen, dankzij de beste en nieuwste beveiligingsupdates. Mocht uw webshop toch een keer uitvallen, dan hebben wij dat binnen de kortste keren weer gefixt. Zelfs als dit voorval buiten kantooruren is. Wij zijn namelijk bij noodgevallen 24/7 bereikbaar.

website veiligheid

Dynamische website en webshop

Uw bedrijf verandert met de markt mee, uw website en webshop ook.

Een bedrijf beweegt mee met de markt en het vraag-aanbod stuk. Processen veranderen, het klant-denken wijzigt en nieuwe ideeën worden geboren. Niet alleen uw bedrijf moet dynamisch zijn, maar uw website en webshop ook. Uw site heeft flexibiliteit nodig en moet fris zijn. Dat betekent dat, naast inhoud en afbeeldingen, enkele van de bewegende delen in de loop van de tijd moeten worden aangepast of aangevuld. Waarbij de snelheid van de website altijd in de gaten wordt gehouden. Zowel de desktop als mobiele versie.

website veiligheid    

Veranderde klantvoorkeuren

Klantenbehoeften veranderen, website support verandert mee.

Klanten zijn een constante variabele in uw bedrijfsmodel. U wilt uw online bezoekers blijven boeien met uw zakelijke producten of diensten. Met uw website en webshop wilt u dan ook zo goed mogelijk uw klanten te allen tijde bedienen. Misschien bent u begonnen met een eenvoudige e-commerce website, waar u bijvoorbeeld een paar producten verkoopt. Uw klanten vragen om meer producten of u wilt een kortingscodes kunnen aanbieden. Deze functies biedt de eenvoudige webshop nu niet. De opties voor upgrades zijn hierbij eindeloos, maar u heeft wel een webdesigner nodig om deze magie te laten uitvoeren. Ons ondersteuningsteam helpt u hierbij.

Website ondersteuning nodig?

Heeft uw website of webshop ondersteuning nodig? Heeft u zich aanvankelijk afgemeld voor onze website support? Maar bent u er nu van overtuigd dat dit een vergissing was? Heeft u een wijziging die u wilt aanbrengen in uw huidige site? Stuur ons een ondersteuningsverzoek of bel.

website veiligheid Succesvol zaken doen voelt voor ons niet als werk!